Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Atkins&Potts Finishing Soslar, Şimdi g2m ile Türkiye’de

by Yemek Zevki Editör
13 Kasım 2015
in Haber Turu
478 15
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


İthal gurme ürün gamını farklı dünya mutfaklarından lezzetlerle geliştiren g2m, menülere hareket katmayı sürdürüyor. Tamamlayıcı soslarıyla ünlü Atkins&Potts şefleri tarafından özenle geliştirilen gurme soslar, şimdi g2m güvencesiyle Türk şefleriyle buluşuyor.

Yemeklere sihirli son dokunuşu yapabilmek Atkins&Potts şefleri tarafından özel geliştirilen gurme soslar ile artık çok daha kolay! Farklı dünya mutfaklarından, benzersiz birçok yerel ürün harmanlanarak elde edilen bu soslar, gurme damaklara hitap ediyor. Profesyonel mutfaklara farklı lezzet alternatifleri getiren ve şeflerin hayal gücüne güç katan g2m, ithal gurme ürün gamıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Makarna, yemek ve terbiye soslarıyla dünya mutfaklarında geniş yer bulan Atkins&Potts’un yüksek performanslı sos çeşitleri g2m ile mutfağınıza geliyor.

Atkins&Potts’un lezzet elçisi gurme sosları…

Acı biber sosu Tütsülenmiş Acı Biber Sosu; ızgara tavuk, Çin böreği ve pirinç yemekleri ile birlikte kullanılıyor. Mascarpone Peynirli ve Kavrulmuş Sarımsaklı Makarna Sosu, bolca közlenmiş sarımsakların Mascarpone peyniri ve beyaz şarapla harmanlanması sonucu oluşan bir sos olmasıyla biliniyor. Tavuğun yanı sıra deniz ürünlerinde de sık kullanılıyor. Kavrulmuş Sebzeli Makarna Sosu, közlenmiş biber, soğan, kabak ve domates karışımından elde ediliyor. Linguini makarna ve erişteler ile mükemmel uyum sağlıyor.

Reggae ritimleri Türk Mutfaklarına Lezzet Katıyor

Jamaican Jerk Yemek Sosu, Atkins&Potts’un en çok tercih edilen sosları arasında yer alıyor. Jamaika’nın yerel mutfağından gelen bu sos Güney Amerika’nın kuru et anlamına gelen “charqui” kelimesinden yola çıkarak geliştiriliyor. Jamaican Jerk, acı bir sos olmakla beraber tavuk yemekleri ile servis ediliyor. Yine markanın en özel soslarından biri olan Kashmiri Korma Yemek Sosu, Hint-Türk İmparatorluğu’nun benzersiz lezzetlerinin harmanlanmasıyla oluşan bir yemek sosu olarak öne çıkıyor. Kashmiri Korma, karides, tavuk, kırmızı et ve sebzelerle servis ediliyor. Moroccan Harissa Yemek Sosu ise Tunus’un geleneksel yemeklerinin bir parçası olarak gösteriliyor ve genellikle ton balığı ve zeytinle başlangıç olarak servis ediliyor. Koyun, balık güveçleri, kuskus ve sebzeler ile mükemmel uyum sağlıyor.

Vermutlu, tarhunlu, limonlu terbiye sosları

Yemek ve makarna soslarının yanı sıra terbiye soslarıyla da mutfaklardaki yerini alan Atkins&Potts’un 3 adet terbiye sosu bulunuyor. Şeflerden ilham alınarak geliştirilen Madeira Şaraplı ve Yabani Mantarlı Terbiye Sosu, ördek gibi aroması kuvvetli et yemekleriyle müthiş uyum sağlıyor. Vermut, Limon ve Tarhunlu Terbiye Sosu ise kullanıma hazır bir sos. Vermut, tarhun otunun limon ferahlığıyla buluşmasından elde edilen bu sos; tavuk, havuç, su ürünleri ve diğer beyaz etlerle servis ediliyor. Son olarak kırmızı şarabın sıcaklığı ve ardıcın zengin aromasının birleşmesiyle oluşan Kırmızı Şarap ve Ardıçlı Terbiye Sosu, kırmızı etler ve güveçler ile uyum sağlıyor.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemekler
Previous Post

Elmalı Tart

Next Post

Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması Eker İle Lezzetlendi

Yemek Zevki Editör

Next Post

Uluslararası Bursa Gastronomi Yemek Yarışması Eker İle Lezzetlendi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki