Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Altınyağ, kapasitesinin %83’ü kadar sipariş aldı

by Yemek Zevki Editör
18 Kasım 2015
in Haber Turu
463 30
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Altınyağ, 2013 yılı için tek kalemde kapasitesinin yüzde 83’ü oranında sipariş aldı.

İMKB’de ALYAG koduyla işlem gören Altınyağ, 2013 yılı için kapasitesinin yüzde 83’ü oranında sipariş aldı. 2012’nin son çeyreğinde ham yağ üretimine odaklanan ve yaptığı ek yatırımlarla yıllık yağlı tohum işleme kapasitesini 140 bin tona yükselten Altınyağ, 100 bin tonluk sipariş için Hakan Gıda ile anlaşmaya vardı. Hakan Gıda’nın bir yıllık ihtiyacını karşılamak üzere Altınyağ’ın yıl boyunca 100 bin ton yağlı tohum işlemesi için sözleşme imzalandı. İlk parti sevkıyata başlandı.

İki şirket arasında 15 Ocak 2013’te imzalanan sipariş anlaşmasına göre Altınyağ, Hakan Gıda için soya fasülyesi, ayçiçek çekirdeği, kanola tohumu, keten ve ketencik tohumu gibi yağlı tohumları fason olarak işleyecek.

Üretim, Altınyağ’ın İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında gerçekleşecek.

Tags: Ana YemeklerBasit Yemeklerdünya mutfakları
Previous Post

Obaçay’dan Emel Sayın’lı “tam deminde” bir kampanya

Next Post

Mutfak ve ankastre dünyasına dair her şey bu sitede

Yemek Zevki Editör

Next Post

Mutfak ve ankastre dünyasına dair her şey bu sitede

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki