Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Tarifler
463 30
0
Alman  Ekmeğinde  Ciğer Pate
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ciger-pate

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate Malzemeler:
> 2 dilim Alman ekmeği
> 200 gram tavuk ciğeri
> 150 gram kuru soğan
> 20 gram tereyağı
> 2 diş sarımsak
> 2-3 dal kekik
> 1 dal taze fesleğen
> 10 gram yaprak jelatin
> 10 gram kapari çiçeği
> 15 gram maydanoz
> Tuz, karabiber
> 200 ml. süt

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate Hazırlanışı:

Ciğerleri ayıklayıp yıkayın ve süte yatırın. Minimum 30 dakika sütte bekletin. Daha sonra soğanlara ciğer, tuz, karabiber, tereyağı, sarımsak ve taze kekiği ekleyerek soteleyin. Jelatini eriterek karışıma katın. 5 dakika soğumaya bıraktıktan sonra, bir miktar maydanoz ve fesleğen ilave edip robottan geçirin. Kapari çiçeği, maydanoz ve taze fesleğenle birlikte Alman ekmeği üzerinde servise verin.

Tags: Alman Ekmeğinde Ciğer PateAlman Ekmeğinde Ciğer Pate HazırlanışıAlman Ekmeğinde Ciğer Pate TarifiCiğer PateCiğer Pate Tarifi
Previous Post

Arpa Şehriye Salatası

Next Post

Zencefil ve Tavuklu Hindiba

Yemek Zevki Editör

Next Post
Zencefil ve Tavuklu Hindiba

Zencefil ve Tavuklu Hindiba

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki