Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Acılı Pide Sufle

Acılı Pide Sufle

Fotoğraf: Özgür BAKIR – Yapım: Şef Ekrem ÇAĞATAY – Prodüksiyon: İnci BAK

2 Kişilik

Malzemeler:

Yarım pide

3 yumurta

Bir tutam rendelenmiş muskat

1 çay bardağı süt

4-5 dal nane

1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri

4-5 yaprak kuru domates

1 adet acı kırmızıbiber, ince doğranmış

2 çay kaşığı pul biber

2 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı rendelemiş parmesan peyniri

Tuz

 Hazırlanışı:

Pideyi küp doğrayın. Yumurtaları muskat ve sütle birlikte iyice çırpın. Taze nane, rendelenmiş mozzarella peyniri, tuz, zar şeklinde doğranmış acı biber, pul biber ve kuru domates ekleyip karıştırın. Pideleri ısıya dayanıklı fırın kaplarına paylaştırın. Üzerine yumurtalı karışımdan dökün. Tereyağı parçalarını üzerine serpin. 180 dereceye ayarlı fırında, 25 dakika pişirin. Fırından alın, rendelenmiş parmesan peyniri serpip sıcak veya ılık servis yapın.

#acılıpidesufle #acılıpide #pide #ramazanpidesi #ramazanlezzetleri #iftarlıktarifler #sahurluktarifler #food #yummy #ramadan #dessert

Tavsiye

Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Fotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kase konserve ton balığı 1 adet közlenmiş kırmızıbiber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.