Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Acılı Pide Sufle

by Hatice Ünal
22 Nisan 2022
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Acılı Pide Sufle
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Özgür BAKIR – Yapım: Şef Ekrem ÇAĞATAY – Prodüksiyon: İnci BAK

2 Kişilik

Malzemeler:

Yarım pide

3 yumurta

Bir tutam rendelenmiş muskat

1 çay bardağı süt

4-5 dal nane

1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri

4-5 yaprak kuru domates

1 adet acı kırmızıbiber, ince doğranmış

2 çay kaşığı pul biber

2 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı rendelemiş parmesan peyniri

Tuz

 Hazırlanışı:

Pideyi küp doğrayın. Yumurtaları muskat ve sütle birlikte iyice çırpın. Taze nane, rendelenmiş mozzarella peyniri, tuz, zar şeklinde doğranmış acı biber, pul biber ve kuru domates ekleyip karıştırın. Pideleri ısıya dayanıklı fırın kaplarına paylaştırın. Üzerine yumurtalı karışımdan dökün. Tereyağı parçalarını üzerine serpin. 180 dereceye ayarlı fırında, 25 dakika pişirin. Fırından alın, rendelenmiş parmesan peyniri serpip sıcak veya ılık servis yapın.

#acılıpidesufle #acılıpide #pide #ramazanpidesi #ramazanlezzetleri #iftarlıktarifler #sahurluktarifler #food #yummy #ramadan #dessert

Previous Post

Lokma Tatlısı 

Next Post

Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Hatice Ünal

Next Post
Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Enginarlı ve Taze Soğanlı Pilav

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki