Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Acılı Levrek Izgara

Acılı Levrek Izgara

Malzemesi

• 8 adet levrek fileto
• 1 tatlı kaşığı acı pul biber
• 1 çorba kaşığı kuru biberiye
• 1 çay kaşığı karabiber
• 3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
• Tuz
Acılı Levrek Izgara Tarifi;
Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisini hafifçe
yağlayın. Bir tabağın içinde zeytinyağı, tuz ve baharatları
karıştırın. Levrek filetoları yağlanmış tepsiye
yan yana dizin. Üzerlerine bahartlı yağdan sürüp 200
derece fırında 10-12 dakika kadar pişirip sıcak olarak
servis yapın. Dilerseniz hafif kızartılmış ince ekmek
dilimleri üzerinde de servis yapabilirsiniz.
OKU ➤  Kırgız Mantı

Tavsiye

AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR DAVETİ

AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR DAVETİ İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜNÜN VAZGEÇİLMEZİ OLDU AYA GRUP A.Ş. GELENEKSEL İFTAR …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir