Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Acılı Levrek Izgara

Acılı Levrek Izgara

Puan ver

Malzemesi

• 8 adet levrek fileto
• 1 tatlı kaşığı acı pul biber
• 1 çorba kaşığı kuru biberiye
• 1 çay kaşığı karabiber
• 3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
• Tuz
Acılı Levrek Izgara Tarifi;
Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisini hafifçe
yağlayın. Bir tabağın içinde zeytinyağı, tuz ve baharatları
karıştırın. Levrek filetoları yağlanmış tepsiye
yan yana dizin. Üzerlerine bahartlı yağdan sürüp 200
derece fırında 10-12 dakika kadar pişirip sıcak olarak
servis yapın. Dilerseniz hafif kızartılmış ince ekmek
dilimleri üzerinde de servis yapabilirsiniz.
OKU ➤  Lezita’dan Türkiye’ye bir ilk

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Puan ver Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük süt 2 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz