Ana Sayfa » Tarifler » Abagannuş

Abagannuş

Abagannuş
Puan ver

abagannus

Abagannuş Tarifi

Abagannuş İçin Malzemeler:
1 adet bostan patlıcan
1 adet kırmızı kapya biberi
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet domates
200 gram dana bonfile
Etin Marinasyonu İçin:
Kırmızı toz biber
Yoğurt
Ayçiçek yağı
Domates salçası
Arpacık soğan

Abagannuş Hazırlanışı:
Patlıcan, biber ve domatesleri ızgarada ya da fırında közledikten sonra küp küp doğrayın ve karıştırın. Abagannuş
malzemeniz hazırdır. Bonfileyi verev olacak şekilde ince yapraklar halinde dilimleyin. Marine malzemelerini bir kaba
alın. Etleri içerisine atarak 30 dakika kadar buzdolabında bekletin. Ahşap çöp şişlere birer sıra ara ile et parçaları ve
kalın dilimlenmiş arpacık soğanları dizin. Izgarada pişirin. Servis tabağına aldığınız Abagannuş karışımının üzerine şişlerden çıkardığınız et ve arpacık soğanları koyup servis yapın.

OKU ➤  Mini Bezeler

Tavsiye

Mini Bezeler

Mini BezelerPuan ver Mini Bezeler Havaların ısınmasıyla birlikte misafirlerinizi açık havada ya da balkonda ağırlama …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir