Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Abagannuş

by Yemek Zevki Editör
14 Aralık 2015
in Tarifler
488 5
0
Abagannuş
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

abagannus

Abagannuş Tarifi

Abagannuş İçin Malzemeler:
1 adet bostan patlıcan
1 adet kırmızı kapya biberi
1 adet yeşil dolmalık biber
1 adet domates
200 gram dana bonfile
Etin Marinasyonu İçin:
Kırmızı toz biber
Yoğurt
Ayçiçek yağı
Domates salçası
Arpacık soğan

Abagannuş Hazırlanışı:
Patlıcan, biber ve domatesleri ızgarada ya da fırında közledikten sonra küp küp doğrayın ve karıştırın. Abagannuş
malzemeniz hazırdır. Bonfileyi verev olacak şekilde ince yapraklar halinde dilimleyin. Marine malzemelerini bir kaba
alın. Etleri içerisine atarak 30 dakika kadar buzdolabında bekletin. Ahşap çöp şişlere birer sıra ara ile et parçaları ve
kalın dilimlenmiş arpacık soğanları dizin. Izgarada pişirin. Servis tabağına aldığınız Abagannuş karışımının üzerine şişlerden çıkardığınız et ve arpacık soğanları koyup servis yapın.

Tags: AbagannuşAbagannuş HazırlanışıAbagannuş İçin MalzemelerAbagannuş Nasıl YapılırAbagannuş Tarifi
Previous Post

Denizlerdeki Mineral Kaynağı

Next Post

Fritelli

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fritelli

Fritelli

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki