Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Haber Turu

Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak çorbalar Dardenia’da!

by Yemek Zevki Editör
18 Kasım 2015
in Haber Turu
473 20
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, deniz ürünlerini farklı şekillerde yorumluyor ve her damak tadına hitap eden lezzetler sunuyor.

Geleneksel Türk balık-ekmek lezzetini modern yorumuyla tüketici beğenisine sunan Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, Mini Midye Çorbası ve Levrek Çorbası ile kış mevsimini daha da keyifli hale getiriyor.

Amerikalıların meşhur “Clam Chowder” çorbasının Türk yorumu olan Dardenia Mini Midye Çorbası, deniz ürünlerinden vazgeçemeyenlerin yeni gözdesi. “Vongole” kum midyeleriyle hazırlanan ve kıtır kruton ile servis edilen bu çorba, hiçbir katkı maddesi içermeden geleneksel yöntemlerle pişiriliyor.

Dardenia Levrek Çorbası ise balığın her halini sevenlerin favorisi olmaya aday. Levrek Çorbası hazırlanırken, balığın tüm besleyiciliği ve lezzetinin çorbaya geçmesi için, balık bütün halde soğan, defne yaprağı, maydanoz ve baharat ile pişiriliyor. En taze ve en lezzetli haliyle balık severlerin beğenisine sunulan Dardenia Levrek Çorbası kruton ekmek ile servis ediliyor.

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, sıcacık çorbaları, yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan Dardenia; Erenköy, Maslak ve Buyaka Mağazaları’nda lezzet severleri bekliyor.

Tags: Et YemekleriHamur İşleri
Previous Post

Faıry’nin en iyisi yeni Faıry Platınum

Next Post

Saray’dan açlığınızı bastıracak yeni tat: Holey

Yemek Zevki Editör

Next Post

Saray’dan açlığınızı bastıracak yeni tat: Holey

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki