Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Palamut Tava

by Hatice Ünal
17 Kasım 2025
in Balık Yemekleri
484 10
0
Palamut Tava
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER  Prodüksiyon: İnci BAK

(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 adet büyük boy palamut (Takoz halinde kesilmiş)

1 su bardağı un

Tuz

Kızartmak için sıvı yağ

 Kırmızı Soğan Közlemesi İçin:

2 adet kırmızı soğan

2 çorba kaşığı zeytinyağı

1 dal taze kekik

1 kahve fincanı nar ekşisi

Hazırlanışı:

Kırmızı soğanları soyup dörde bölün ve fırın tepsisine yerleştirin. Soğanların üzerine tuzu, taze kekiği serpin, zeytinyağını da gezdirerek dökün. 200 dereceye ayarlı fırında, soğanlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15 dakika pişirin. Fırından alın, soğanları sıcakken nar ekşisi dökerek tatlandırın.

Takoz halinde kesilmiş palamutları un ve tuz karışımına bulayıp silkeleyin. Daha sonra kızgın yağda kızartın. Palamutları servis tabağına alın, kırmızı soğan közlemesi ile birlikte hemen servis yapın.

 

Tags: Balıkbalık yemeklerifishpalamutPalamut Tavapalamut zamanı
Previous Post

Susuz Turşu

Hatice Ünal

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki