Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Üzüm Salatası

by Hatice Ünal
03 Ekim 2024
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Üzüm Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Tarif: İnci Ülgen Bozyiğit / Selin Aktalay – Fotoğraf: Hande Göksan

4 Kişilik

Malzemeler:

2 su bardağı haşlanmış buğday

2 su bardağı renkli üzüm, ikiye bölünmüş

Yarım su bardağı ceviz

Yarım su bardağı kurutulmuş domates

1 su bardağı doğranmış taze baharatlar

1 su bardağı lor, beyaz peynir veya Erzincan tulumu

Sosu İçin:

3 yemek kaşığı elma sirkesi

1 yemek kaşığı bal

1 yemek kaşığı dijon hardal

Yarım su bardağı taze sıkılmış limon suyu

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Sos için gerekli tüm malzemeleri karıştırın ve ihtiyaç olana kadar buzdolabında soğutun. Tüm salata malzemelerini bir kaseye alın, dijon sosonu üzerine gezdirip, peynirleri de üzerine ufalayın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.

 

 

Tags: FoodsaladSalatasonbahar lezzetlerisonbahar yemekelriüzümüzüm salatasıüzümlü tariflerüzümlü yemekleryemek zevkiyummy dessert
Previous Post

Domates Soslu Makarna

Next Post

Bal Kabaklı ve Havuçlu Çorba  

Hatice Ünal

Next Post
Bal Kabaklı ve Havuçlu Çorba   

Bal Kabaklı ve Havuçlu Çorba  

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki