Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Bal Kabaklı ve Tavuklu Fırın Yemeği

by Hatice Ünal
18 Aralık 2023
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Bal Kabaklı ve Tavuklu Fırın Yemeği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım: İnci BAK – Fotoğraf: Murat ERDOĞAN

(4 Kişilik)

 Malzemeler:

2 adet soğan

2-3 dilim bal kabağı (400-500 gram kadar)

800-800 gram tavuk eti (tercihen kalça tarafından)

1 adet orta boy brokoli (500 gram kadar)

1 adet yeşil limon

1 çay bardağı sıvı yağ

Tuz

1 yemek kaşığı biber salçası

1 yemek kaşığı domates salçası

1 çay bardağı su

Hazırlanışı:

Soğanı halka halka doğrayıp yağlanmış orta boy bir fırın tepsisine, boşluk kalmayacak şekilde yerleştirin. Üzerine küp küp doğranmış bal kabağını, aynı şekilde doğranmış tavuk etlerini, brokolileri yerleştirin. İnce dilimlenmiş yeşil limonu, sarımsakları da ekleyin.

Sosu için; Salçaları su ile birlikte karıştırın. Karışımı tüm malzemenin üzerine dökün. 190 dereceye ayarlı fırında, 30-35 dakika pişirin.

#balkabaklıvetavuklufırınyemeği #tavuklufırınyemeği #balkabaklıfırınyemeği #fırınyemekleri #fırınlezzetleri #balkabağı #tavuk #food #yummy #dessert

 

 

 

Previous Post

Tok Tutan Sahur Yemekleri

Next Post

Narlı ve Nohutlu Et

Hatice Ünal

Next Post
Narlı ve Nohutlu Et

Narlı ve Nohutlu Et

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki