Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Tavuklu ve Tane Hardallı Fırın Yemeği

by Hatice Ünal
15 Aralık 2022
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Tavuklu ve Tane Hardallı Fırın Yemeği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım: İnci BAK  – Fotoğraf: Murat ERDOĞAN

(4 Kişilik)

Malzemeler:

4 parça tavuk eti (tercihen kalça bölümü)

5-6 adet taze patates

1 demet maydanoz

6-7 adet arpacık soğan

1 yemek kaşığı dolmalık fıstık

1 tatlı kaşığı deniz tuzu

1 yemek kaşığı tane hardal

1 yemek kaşığı krema

1 yemek kaşığı sıvı yağ

1 çay bardağı su

Hazırlanışı:

Maydanozu fırın tepsisine, tepsinin içini tamamen kaplayacak şekilde yerleştirin. Üzerine fotoğrafta gördüğünüz gibi boyuna ikiye kesilmiş arpacık soğanları, kabuğuyla birlikte dörde veya ikiye kesilmiş taze patatesleri, tavuk etini yerleştirin.

Üzeri için; Tane hardalı, kremayı, suyu ve sıvı yağı karıştırın. Karışımı tüm malzemenin üzerine dökün. 190 dereceye ayarlı fırında, 40-45 dakika pişirin.

#TavukluveTaneHardallıFırınYemeği #tavuk #fırındatavuk #fırınyemekleri #fırınlezzetleri #food #yummy

 

 

Previous Post

Kabak Çiçeği Dolması

Next Post

Harnup Pekmezli Kek

Hatice Ünal

Next Post
Harnup Pekmezli Kek

Harnup Pekmezli Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki