Ana Sayfa » Tarifler » Salata Tarifleri » Keçi Peynirli Karpuzlu Çoban Salata
Keçi Peynirli Karpuzlu Çoban Salata

Keçi Peynirli Karpuzlu Çoban Salata

(2 Kişilik)

 

Malzemeler

2 adet kırmızı mini marul

10 adet çeri domates

1 demet kırmızı kuzu kulağı

1 tutam maydanoz

1 dilim karpuz

2 dal fesleğen

50 gram ceviz içi

100 gram keçi peyniri

Sızma zeytinyağı

 Keçi Peynirli Karpuzlu Çoban Salata

Hazırlanışı

Kuzu kulağı, mini marulları, maydanoz ve fesleğeni doğrayın. İçerisine keçi peyniri ve ceviz içini de ilave edin. Karpuz diliminden parizyen kaşık yardımıyla ufak parçalar koparın. Hazırladığınız salatanın içerisine koyun ve sunum esnasında üzerine sızma zeytinyağı gezdirerek servise hazır hale getirin.

OKU ➤  Yerli Kuşkonmazlı ve Pastırmalı Göz Yumurta

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir