İş’in Mutfağı
Fatih KAYA
Executive Şef
Gastronomi Merkezi’nin mutfağında birçok farklı çalışmalara imza atmaya devam eden Eğitmen Şefimiz Fatih Kaya, mevsim yeşilliklerini, meyveleri ve sebzelerini baz aldığı sağlıklı reçeteleriyle, yaza hazırlık için reçete alternatifleri arayanlara “bu tarifler tam benlik” dedirtiyor.
Kaya Koruğu Salatası
(2 Kişilik)
Malzemeler
100 gram kaya koruğu
1 adet kapya (közlenmiş) biber
50 gram ayıklanmış yeşil zeytin
1 adet limon
1 yemek kaşığı nar ekşisi
Hazırlanışı
Kaya koruklarını temizleyin. Kırmızı kapya biberi arzu ettiğiniz ebatta doğrayın. Daha sonra tüm malzemeleri karıştırarak üzerine limon ve nar ekşisi sosu gezdirin.