Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Körili Balık Çorba

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Çorba Tarifleri
468 25
0
Körili Balık Çorba

Körili Balık Çorba

740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Körili Balık Çorba

Malzemeler

30 gram tereyağı

25 gram un

4 gram köri

2 gram sarımsak

5 gram kabak

5 gram havuç

1 filiz dereotu

7 gram somon balığı

6ml. Krema

3 gram kereviz

3 gram tane karabiber

Yarım limon

Yeteri kadar tuz

Körili Balık Çorba Tarifi:

Somon balıklarını iyice yıkadıktan sonra bir taşım kaynatın. Üzerinde oluşan kefleri alın, bir saat sonra içerisinde bulunan buke garni ve somon balıklarını çıkartıp, küçük parçacıklara bölün. Kalan balık veluteyi bir kenara ayırın. Diğer tarafta tereyağı ve unu pembeleşinceye kadar kavurup az soğuk su ilave ederek, daha önce ayırmış olduğunuz balık veluteyi yedirerek 10 dakika kaynatın. İstediğiniz kıvama geldikten sonra bir miktar krema ilave edin. Kasedeki çorbaların üzerine daha önceden hazır olan balıkları ve minik parçalara böldüğünüz kabak ve havuçları ilave edin. Dereotu ile servise sunabilirsiniz.

 

Tags: Çorbalar
Previous Post

Isırganlı Tavuk Güveci

Next Post

Borani

Yemek Zevki Editör

Next Post
Borani

Borani

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki