Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Zeytinli Yoncalar

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
483 10
0
Zeytinli Yoncalar

Zeytinli Yoncalar

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Zeytinli Yoncalar

150 gram margarin

1 kahve fincanı kaşar rendesi

2 adet yumurta

2 yemek kaşığı su

1 kahve kaşığı kabartma tozu

1 kahve kaşığı tuz

1 kase dilimlenmiş yeşil zeytin

Aldığı kadar un

Kırmızı pul biber

Zeytinli Yoncalar Tarifi:

Yumurtaların sarısının birini ayırın. Oda ısısında yumuşamış margarine, yumurtaları, tuz, su, kaşar peyniri rendesini katıp, iyice karıştırın. Yavaş yavaş un ilave ederek hamuru yoğurun (Fazla yoğurmayın hamur bozulabilir). Merdane ile 1 santim kalınlığında açın. Yonca şeklindeki kalıpla kesin. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Kırmızı pul biber serpip ortasına dilim yeşil zeytin koyun. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pembeleşinceye kadar pişirin.

 

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Renkli Makaronlar

Next Post

Pastırmalı Tavuk Butları

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pastırmalı Tavuk Butları

Pastırmalı Tavuk Butları

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki