Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Fındıklı Biscotti

by Yemek Zevki Editör
17 Mayıs 2016
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Fındıklı Biscotti
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

findikli-biscotti

Fındıklı Biscotti Tarifi

Fındıklı Biscotti İçin Malzemeler:
3 adet yumurta
200 gram tereyağı
1 su bardağı pudra şekeri
4 su bardağı Eriş Un Çok Amaçlı
Yarım paket kabartma tozu
1 çay bardağı file fındık içi

Fındıklı Biscotti Hazırlanışı:
Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını ve 2 su bardağı Eriş Çok Amaçlı Unu yoğurma kabına alın. Karıştırıp yumurtaları, pudra şekerini, kabartma tozunu, kalan Eriş Çok Amaçlı Unu ve file fındık içini  ilave edin. Yoğurmaya devam edin. Yoğurduğunuz hamuru rulo yapın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Hamurun üzerini elinizle hafifçe bastırarak yassılaştırın. Önceden 190 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Yarı pişmiş bisküvi hamurunu fırından çıkarın, 10 dakika bekleyin. Bu arada fırının ısısını 160 dereceye indirin. Bekleme süreci bittikten sonra tırtıklı bir bıçak yardımı ile yarım parmak inceliğinde dilimler halinde kesin. Dilimleri fırının ızgara teli üzerine yerleştirin. Kontrollü olarak (iyice kıtırlaşana kadar) 20-25 dakika daha pişirin. Fırından alın. Ilık veya soğuk servis yapın.

#FındıklıBiscotti #Biscotti #FındıklıBiscottiTarifi #FındıklıBiscottiİçinMalzemeler #FındıklıBiscottiHazırlanışı #FındıklıBiscottiNasılYapılır

Tags: BiscottiFındıklıBiscottiFındıklıBiscottiHazırlanışıFındıklıBiscottiİçinMalzemelerFındıklıBiscottiNasılYapılırFındıklıBiscottiTarifi
Previous Post

Yüz Kalorinin Altında Lezzetli 10 Atıştırma

Next Post

Elmalı ve Tarçınlı Turta

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı ve Tarçınlı Turta

Elmalı ve Tarçınlı Turta

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki