Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Fırında Somun Ekmek Kahvaltısı

by Yemek Zevki Editör
20 Nisan 2016
in Pratik Yemekler
458 35
0
Fırında Somun Ekmek Kahvaltısı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ekmekarası

Fırında Somun Ekmek Kahvaltısı  (2 Kişilik)

Malzemeler:

1 adet somun ekmek

1 kase rendelenmiş mozzarella peyniri

4-5 dilim pastırma

10-12 dilim salam

Taze Fesleğen Sos İçin:

10 yaprak taze fesleğen

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri

1 diş sarımsak

Hazırlanışı:

Ayrı bir kapta zar şeklinde doğranmış pastırmayı ve peyniri harmanlayın.

Sarımsağı, taze fesleğeni ve zeytinyağını havanda macun kıvamına gelene dek ezin.

Tercihen bayat ekmeği tabanından tamamen kopmayacak şekilde dilimleyin. Her dilimin arasına hazırladığınız sostan sürün. Peynirli karışımdan paylaştırın, dilimlenmiş salamları da bütün olarak her dilimin arasına yerleştirin.

Ekmeği yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 170 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar pişirin.

Fırından alın, sıcak servis yapın.

Aklınızda bulunsun:

Mozzarella yerine rendelenmiş taze kaşar veya çeçil peyniri kullanabilirsiniz.

 

#SomunEkmek #FırındaSomunEkmek #Kahvaltı #Ekmek #Manset

Tags: ekmekFırındaSomunEkmekkahvaltıMansetSomunEkmek
Previous Post

Kabak Çekirdekli Közlenmiş Balkabağı Çorbası

Next Post

Pirinçli Tavuk Çorbası Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pirinçli Tavuk Çorbası Tarifi

Pirinçli Tavuk Çorbası Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki