Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Lavaş Ekmek Arası

Lavaş Ekmek Arası

lavas-ekmek-arasi

Lavaş Ekmek Arası Tarifi

Lavaş Ekmek Arası İçin Malzemeler:

2 adet lavaş ekmek
1 dilim çeddar peynir
1 küçük kase rendelenmiş
mozzarella veya çeçil peyniri
1 adet közlenmiş kapya biber
1 çay kaşığı kimyon

Lavaş Ekmek Arası Hazırlanışı:

Lavaş ekmeklerini tezgahın üzerine yayın. Ekmeğin yarısına rendelenmiş çeddarı, küp küp doğranmış mozarella veya çeçili, közlenmiş ve jülyen doğranmış kapya biberi ve kimyon karışımını serpin. Diğer yarısını üzerine kapatın, yani yarım ay olacak şekilde. Kalan lavaş ekmeğini de aynı şekilde hazırlayın. Yarım ay şeklindeki lavaş ekmeklerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 10 dakika pişirin. Hemen servis yapın.

OKU ➤  Bayat Ekmekten Lavaşlı Kebap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir