Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Izgara Panini

by Yemek Zevki Editör
16 Şubat 2016
in Tarifler
483 10
0
Izgara Panini
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

izgara

Izgara Panini Tarifi

Izgara Panini İçin Malzemeler:
Glütensiz Panini Ekmeği:
1.500 gram glütensiz un
9 gram tuz
30 gram yaş maya
45 gram sıvı yağ
700 gram ılık su

Tostun İç Malzemesi:
1 tatlı kaşığı fesleğen sos
200 gram suda mozarella peyniri, ince dilimlenmiş
500 gram füme hindi göğüs eti, ince dilimlenmiş
1 adet domates, ince dilimlenmiş
Kızarmış parmak patates (garnitürü için)

Izgara Panini Hazırlanışı:
Glütensiz panini ekmeği için tüm malzemeyi hamur yoğurma kabına aktarın. Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan 8 cm’lik dikdörtgen parçalar elde edin. Hamurların üzerlerini bir bezle örtün. Oda ısısında hacmi iki katı olana dek bekletin. Dinlendirdiğiniz hamurları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 20-25 dakika pişirin. Ekmekleri fırından alın. Soğuyunca enine ikiye kesin. Ekmeklerin iç taraflarına ince tabaka halinde pesto sos sürün, hindi fume, dilimlenmiş domates, mozzarella peynirlerini yerleştirin. Tost makinesinde yaklaşık 5 dakika kızartın. İsteğe göre kızarmış patates ile birlikte servise hazır edin.

Tags: Izgara PaniniIzgara Panini HazırlanışıIzgara Panini İçin MalzemelerIzgara Panini Nasıl YapılırIzgara Panini TarifiızgaraPanini
Previous Post

Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Meyve Suyu

Next Post

Patlıcan Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Patlıcan Salatası

Patlıcan Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki