Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Siyah Havuç Çorbası

by Yemek Zevki Editör
14 Şubat 2016
in Çorba Tarifleri
478 15
0
Siyah Havuç Çorbası
749
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

siyah-havuc-corbasi

Siyah Havuç Çorbası Tarifi

Siyah Havuç Çorbası İçin Malzemeler:
1 adet kırmızı soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 adet kırmızı havuç
1 adet küçük boy taze patates
3 su bardağı sıcak tavuk suyu
Tuz
1 parça taze zencefil (yarım ceviz büyüklüğünde)
1 tatlı kaşığı tereyağı

Siyah Havuç Çorbası Hazırlanışı:
Kabukları kazınmış havuçları irice doğrayın. Taze patatesi yıkayın, kabuğuyla birlikte küp küp doğrayın. Zencefili de ince ince kıyın. Soğanı kıyıp sıvı yağda yumuşayıncaya kadar kavurun. Havuçları ve zencefili ekleyin. Birkaç dakika kavurduktan sonra patatesi ilave edin. 5 dakika daha kavurun. En son sıcak suyu ve tuzunu ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte 20 dakika pişirin. Ocaktan alın, el blenderi ile pütürsüz bir kıvam elde edin. Tekrar ocağın üzerine alın, tereyağını ilave edip bir taşım daha kaynatın. Sıcak servis yapın.

Tags: ÇorbahavuçSiyah HavuçSiyah Havuç ÇorbasıSiyah Havuç Çorbası HazırlanışıSiyah Havuç Çorbası İçin MalzemelerSiyah Havuç Çorbası Nasıl YapılırSiyah Havuç Çorbası Tarifi
Previous Post

Mandalinalı Muhallebi Video

Next Post

Ispanaklı Açma Böreği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ispanaklı Açma Böreği

Ispanaklı Açma Böreği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki