Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Fricassee Tavuk

by Yemek Zevki Editör
18 Aralık 2015
in Et Yemekleri
483 10
0
Fricassee Tavuk
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fricassee-Tavuk

Fricassee Tavuk Tarifi

Fricassee Tavuk İçin Malzemeler:
200 gram tavuk göğüs
150 gram kültür mantarı
60 gram arpacık soğan
150 gram demi glass sos
250 gram tavuk suyu
50 gram tereyağı
50 gram krema
40 gram zeytinyağı
50 gram toz parmesan
75 gram polenta
4 dal taze kekik
4 gram tuz
3 gram karabiber

Fricassee Tavuk Hazırlanışı:
Polentayı tavuk suyu ile beraber pişirin, krema ilave edip biraz daha kıvam aldıktan sonra tereyağını ekleyip
permasan peyniri ile yoğunlaştırdıktan sonra servis tabağına dökün. Ayrı bir tavada zeytinyağını kızdırın. Doğranmış tavukları ve mantarları sotelendikten sonra arpacık soğanları ekleyip kavurun. Demi glass sosu döküp, tuzunu ayarlayın. Son olarak karabiber ve taze kekikleri ekleyin. Pişen tavukları servis tabağına aldığınız polentanın üzerine dökün.

Tags: FricasseeFricassee TavukFricassee Tavuk HazırlanışıFricassee Tavuk İçin MalzemelerFricassee Tavuk Nasıl YapılırFricassee Tavuk Tarifitavuk
Previous Post

Pizza Filleto

Next Post

Panzerotti

Yemek Zevki Editör

Next Post
Panzerotti

Panzerotti

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki