Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı

by Yemek Zevki Editör
12 Aralık 2015
in Tatlı Tarifleri
488 5
0
Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

erikli-visneli-biskuvi

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Tarifi

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı İçin Malzemeler:
Temel Bisküvi Hamuru
10 adet kırmızı erik
1 kase dondurulmuş erik
1 çorba kaşığı toz şeker
2 çorba kaşığı file badem

Erikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Hazırlanışı:
Bisküvi hamurunu Damla Çikolatalı Bisküvi çubuklarındaki Temel Bisküvi Hamuru tarifine göre uygulayın. Hamuru dört eşit parçaya ayırın. Her parçayı streç folyoya sarın ve buzluğa aktarın. Yarım saat kadar bekletin. Çekirdeklerini temizlediğiniz erikleri irice doğrayın. Vişneleri ve şekeri ilave edip harmanlayın. Isıya dayanıklı kaplara meyveli karışımı paylaştırın. Hamurların her birini meyveli karışımın üzerine rendeleyin. En üste de file badem serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alın, ılık servis yapın.

Tags: bisküviBisküvi TatlısıerikliErikli ve VişneliErikli ve Vişneli Bisküvi TatlısıErikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı HazırlanışıErikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı İçin MalzemelerErikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı Nasıl YapılırErikli ve Vişneli Bisküvi Tatlısı TarifiVişneli
Previous Post

Çikolatalı Bisküviler

Next Post

Bal Kabaklı Cheesecake

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bal Kabaklı Cheesecake

Bal Kabaklı Cheesecake

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki