Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Ton Balıklı Hamurlu Keseler

Malzemeler

• 1 kase konserve ton balığı

• 1 adet közlenmiş kırmızı biber

• 2 dal kıyılmış dereotu

• 1 adet kekikli hamur

(Kekikli ve Lorlu Ekmekler tarifindeki hamuru aynen uygulayın)

 

Ton Balıklı Hamurlu Keseler Tarifi:

Kekikli ve Lorlu Ekmekler tarifindeki hamurun dinlenme aşamasını aynen uygulayın. Hamur yeterince dinlenince dört eşit bezeye ayırın. Her bezeyi ısıya dayanıklı, yuvarlak yağlanmış kalıpların tersine yapıştırın. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin. Pişen hamuru kabından dikkatlice çıkartın. İç malzemesi için ton balığı, jülyen doğranmış kırmızı biber ve kıyılmış dereotunu karıştırın. Karışımı çanakların içine paylaştırın. Hemen (iç malzemesini paylaştırdıktan sonra servis için çok bekletirseniz hamurun tabanı ıslanabilir) servis yapın.

OKU ➤  ISS ‘Sağlığın Renkleri’ Yemek Tarifi Yarışmasında Renkli Final

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir