Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Canelloni

by Yemek Zevki Editör
16 Ekim 2015
in Pratik Yemekler
488 5
0
Canelloni
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

canelloni

Canelloni

Canelloni için Malzemeler:
Krep için:
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir miktar tuz
Beşamel Sos İçin:
3 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı un
2/5 su bardağı süt
Tuz, karabiber ve muskat
İçi için:
500 gram orta yağlı dana kıyma
1 adet orta boy doğranmış soğan
1 adet rendelenmiş havuç
1 diş doğranmış sarımsak
4 adet domates (kabuğu soyulmuş ve ince ince doğranmış)

Canelloni Hazırlanışı:
Krep hamurunu 1 gün önceden hazırlayıp, dolapta bekletin. Ayrı bir tavada tereyağı ve unu kavurun, ılık süt ekleyerek karıştırın. Tuz, karabiber ve muskatla tatlandırılarak beşamel sosu hazırlayın. Son olarak canelloni içi içinde, tavada zeytinyağı soğan ve sarımsağı pembeleşinceye kadar kavurun. Sırasıyla kıyma ve havucu ekleyerek pişirin. Domates, tuz ve karabiber ekleyerek hafifçe soğumaya bırakıln. Önceden hazırladığınız krep hamurlarının içini kıymalı harçla 2 parmak kalınlığında doldurularak sarın. Üzerine beşamel ve rende kaşar serperek, 180 – 200 dereceye ayarlı fırında ortalama 15-20 dakika süreyle pişirin.

Tags: CanelloniCanelloni HazırlanışıCanelloni MalzemeleriCanelloni Nasıl YapılırCanelloni Tarifi
Previous Post

Pazı ve Yeşil Mercimekli Sütlü Patates Çorbası

Next Post

Pancar Havuç Cips

Yemek Zevki Editör

Next Post
Pancar Havuç Cips

Pancar Havuç Cips

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki