Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Levrek Izgara

by Yemek Zevki Editör
03 Eylül 2015
in Balık Yemekleri
483 10
0
Levrek Izgara
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

levrek-ızgaraLevrek Izgara Malzemeler:

4-6 kişilik levrek fileto

1 demet kuşkonmaz

2 baş rezene

Yarım demet dereotu

50 gram tereyağı

Tuz, karabiber

 

Levrek Izgara Hazırlanışı:

Kuşkonmazları ve rezeneleri soğuk suyla yıkayın. Tuzlu kaynar suda pişirin. Başka bir tavada tereyağını eritip haşladığınız kuşkonmazları ve rezeneleri soteleyin. Daha sonra karabiber ve dereotu ile tatlandırın.

Levrekleri tuz ve karabiber ile tatlandırın. Izgara tavayı iyice ısıtıp yağlayın ve filetoları önlü arkalı kurumayacak şekilde pişirin.

Tags: Levrek IzgaraLevrek Izgara HazırlanışıLevrek Izgara MalzemelerLevrek Izgara Nasıl YapılırLevrek Izgara TarifiLevrek Izgara Yapımı
Previous Post

Kendi Suyunda Pişmiş Kuzu İncik Keşkek

Next Post

Şeftali Püreli Dondurma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Şeftali Püreli Dondurma

Şeftali Püreli Dondurma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki