Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Çikolatalı Kurabiye

by Yemek Zevki Editör
09 Eylül 2015
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Çikolatalı Kurabiye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

cikolatalı-kurabiyeÇikolatalı Kurabiye Malzemeler

1 su bardağı pudra şekeri

1 su bardağı sıvı yağ

1 su bardağı buğday nişastası

2 su bardağı un

1 paket kabartma tozu

1 paket vanilya

1 su bardağı damla çikolata

 

Çikolatalı Kurabiye Hazırlanışı: 

Öncelikle pudra şekeri ile sıvı yağı karıştırın.

Bu karışıma buğday nişastasını, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyin.

Son olarak unu eleyerek karışıma ilave edin, yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Hamuru, başka bir işlem yapmadan 30 dakika buzdolabında dinlendirin.

Hamur dinlendikten sonra 1 su bardağı damla çikolatayı ekleyin. Bu hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın, parçaları elinizde yuvarlayarak yassılaştırın.

Daha önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 15 dakika pişirin.

Kurabiyeleriniz pembeleşip çatlayınca fırından alabilirsiniz.

Tags: Çikolatalı KurabiyeÇikolatalı Kurabiye HazırlanışıÇikolatalı Kurabiye MalzemelerÇikolatalı Kurabiye Tarifi
Previous Post

Chefschool Mutfağı, Ünlü Şef Arturo Garcia Mogollon’u Ağırladı

Next Post

Hacı Sayid’in 2020 Hedefi 80 Şube 

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hacı Sayid’in 2020 Hedefi 80 Şube 

Hacı Sayid’in 2020 Hedefi 80 Şube 

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki