Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Milföy Mantısı

by Yemek Zevki Editör
25 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
473 20
0
Milföy Mantısı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Milföy-MantısıMilföy Mantısı Malzemeler:

4 adet kare milföy hamuru

100 gram kıyma

1 adet sivri biber

Kırmızı toz biber

Tuz

1 adet yumurtanın sarısı

Haşhaş tohumu

Sunum İçin:

Sarımsaklı yoğurt

Milföy Mantısı Hazırlanışı:

İç malzemesi için; Sivri biberi temizleyip ince ince doğrayın. Kıymayı bir kaba alın. Üzerine sivri biberi, tuzu ve kırmızı toz biberi ekleyin. Harcı iyice yoğurun. Harcınız hazırdır.

Milföy hamurlarından bir tanesini tezgahın üzerine yayın. Dört adet kare olacak şekilde kesin. Her kare hamurunun ortasına iç malzemeden paylaştırın. Dört ucunu ortada birleştirip avucunuzun içinde yuvarlayın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Elde ettiğiniz hamurları yağlı kağıt üzerine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün, haşhaş tohumu serpin. 200 dereceye ayarlanmış sıcak fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, isteğe göre sarımsaklı yoğurt eşliğinde servis yapın.

Tags: Milföy MantısıMilföy Mantısı HazırlanışıMilföy Mantısı MalzemelerMilföy Mantısı Tarifi
Previous Post

Kahvaltı Ekmeği Video

Next Post

Yabani Pirinçli Bahar Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yabani Pirinçli Bahar Salatası

Yabani Pirinçli Bahar Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki