Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Tavuklu Buhara Pilavı

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tarifler
478 15
2
Tavuklu Buhara Pilavı

Tavuklu Buhara Pilavı

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler

Tavuklu Buhara Pilavı

2 adet kemiksiz tavuk göğsü

1 kase bezelye

2 adet havuç

2 bardak pirinç

Sıvı yağ, karabiber, tuz

Tavuklu Buhara Pilavı Tarifi:

Tavuk göğüslerini haşlayın, ardından bezelye ve havucu da haşlayın. Havuçları küp küp doğrayın, haşlanmış tavukları lime lime edip pilav tenceresinin dibine yayın. Üzerine karabiber ve tuz atın. Sonra havucu ve bezelyeyi sırasıyla yayın, üzerin tekrar karabiber gezdirin. Ayrı bir tencerede sıvı yağda pirinci tel tel olana kadar kavurun. Daha sonra pirinci bezelyenin üzerine yayıp, kaşıkla düzeltin. Tavuğu haşladığınız sudan 4 bardak su alıp, pilavın üstüne yavaşça dökün. Şekli bozulmasın diye üstünü kapatıp normal pilav kıvamında pişirin ve demlenmeye bırakın. Büyük yuvarlak bir tepsiye tencereyi dikkatlice ters çevirin.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Soslu Patates Salatası

Next Post

Çipura Buğulama

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çipura Buğulama

Çipura Buğulama

Comments 2

  1. Auth says:
    14 yıl ago

    Tavuk synuuu nasıl çıkartıyorsun, onu da bir de hele..Mesela bir tavuğun kemiklerine ne kadar su koyuyorsun? Başka bir şey koyuluyor mu?

    Yanıtla
    • Viktoria says:
      14 yıl ago

      PembeRehberYaseminciğim ben de senin sitendeydim şimdi. Ne kadar gfczel eilgilbrle dolu, tasarım da e7ok hoş. Umarım denemiş ve beğenmişsindir canım. Sevgiler.Canancığım, teşekkfcrler canım benim. Afiyet olsun sana da.Bernacığım e7ok e7ok gee7miş olsun. Havalar değişti şimdi. c7ok dikkat etmek lazım Derya ablacığım, e7ok teşekkfcr ederim. d6pfcyorum seni.

      Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki