Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Pide Poğaça

by Yemek Zevki Editör
17 Haziran 2015
in Hamur İşi Tarifleri
473 20
0
Pide Poğaça
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pide-pogaca

Pide Poğaça Malzemeler:

2 adet hazır pide hamuru

1 kahve fincanı nişasta

50 gram tereyağı

İç Malzemesi:

200 gram beyaz peynir

1 çorba kaşığı zeytin ezmesi

100 gram krem peynir

1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz

1 tutam pul biber

Üzeri İçin:

1 adet yumurtanın sarısı

2-3 çorba kaşığı susam

Pide Poğaça Hazırlanışı:

İç malzemesi için; Beyaz peyniri rendeleyip bir kaseye alın. Zeytin ezmesini, krem peyniri, kıyılmış maydanozu ve pul biberi ilave edin. Poğaçanın iç malzemesi hazırdır. Hazır pide hamurunu yoğurma kabına alın. Nişastayı ve eritilip ılınmış tereyağını ekleyin. Yoğurun. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın, her parçayı un serpilmiş tezgahın üzerinde elinizle açın. Yarısına iç malzemeyi paylaştırın. ikiye katlayıp poğaça şeklinde toparlayın. Poğaça hamurlarını yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün, bolca susam serpin. 180 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin.

Tags: Pide PoğaçaPide Poğaça HazırlanışıPide Poğaça MalzemelerPide Poğaça Nasıl YapılırPide Poğaça TarifiPide Poğaça Yapımı
Previous Post

Lezzetli Ve Görkemli İftar Sofraları Divan’da

Next Post

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Yemek Zevki Editör

Next Post
Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da

Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın'da

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki