Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Mantarlı Kuzu Şiş

by Yemek Zevki Editör
10 Mayıs 2015
in Et Yemekleri
478 15
0
Mantarlı Kuzu Şiş
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kuzu-şiş

Mantarlı Kuzu Şiş Malzemeler: 

1 kilo kuzu şiş

7-8 adet mantar

1-2 adet kapya biber

1 paket (45 gr) Ülker Ducros Izgara ve Mangal Et Terbiye Çeşnisi

12 yemek kaşığı (120 ml.) su

9 yemek kaşığı (65 ml.) sıvı yağ

Mantarlı Kuzu Şiş Hazırlanışı: 

Çukur bir kabın içinde Ülker Ducros Izgara ve Mangal Et Terbiye Çeşnisini, suyu ve sıvı yağı iyice karıştırın. En son mantarları ilave edin, hafifçe karıştırın. Üzerini folyo ile örtüp buzdolabına aktarın. Baharat tadının kuzu şişlere geçmesi ve daha lezzetli olması için en az 1 saat bekletin. Dinlendirdiğiniz etleri , irice doğradığınız kapya biber parçalarını ve mantarları şişlere dizin. Mangalda her tarafı eşit kızaracak şekilde pişirin. isteğe göre garnitürlü bulgur pilavı eşliğinde servis yapabilirsiniz

Tags: Kuzu ŞişKuzu Şiş TarifiMantarlı Kuzu ŞişMantarlı Kuzu Şiş MalzemelerMantarlı Kuzu Şiş Tarifi
Previous Post

Antepfıstıklı Tatlı

Next Post

Sabri Ülker Vakfı 3. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Yapıldı

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sabri Ülker Vakfı 3. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Yapıldı

Sabri Ülker Vakfı 3. Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi Yapıldı

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki