Gıda mühendislerinin dünya çapında 3.5 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda doğal, sağlıklı ve katkısız bir içerikle Türk damak zevkine uygun bir şekilde üretilen NUDO, vejetaryenler için Avrupa’da en güvenilir sertifika olarak kabul edilen V-Label sertifikasına layık görüldü.
Türkiye’nin ilk yerli noodle markası NUDO, gıda sağlığı alanında sahip olduğu uluslararası düzeyde geçerliliği olan sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Soslarından paketlemesine kadar piyasaya sürdüğü tüm ürünlerde GİMDES’ten alınan “Helal Sertifikası” bulunan NUDO, şimdi de vejetaryenler için Avrupa’da en güvenilir sertifika olarak kabul edilen V-Label sertifikasına layık görüldü. Bardak, poşet ve sofra çeşitleriyle sunulan Nudo ürünlerinin tamamında Avrupa düzeyinde uluslararası tek örgüt olan Avrupa Vejetaryenler Birliği’nin (European Vegetarian Union) “V-Label” sertifikası bulunuyor.
Yılda iki kez habersiz denetime onay
V-Label sertifikası, sadece uluslararası akreditasyonu olan, yerel gıda kontrol laboratuvarlarının yılda iki kez habersiz denetimi ve ürün analizini kabul eden firmalara veriliyor. Nudo, bu denetimlerin tümünü kabul ederek ürünlerinin içeriğine gösterdiği titizliği uluslararası bir gıda sertifikasıyla taçlandırmış oldu.
Doğal, sağlıklı ve katkısız
Gıda mühendislerinin dünya çapında 3.5 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda Türk mutfağına en yakın noodle’ı doğal, sağlıklı ve katkısız bir içerikle tüketiciyle buluşturan NUDO’ya lezzet artırıcı monosodyum glutamat eklenmemiştir. NUDO, koruyucu katkı maddesi, renklendirici, yapay aroma içermemektedir.
Nudo v-label’dan vejetaryen değil vegan kategoride sertifika almıştır.