Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Frambuazlı Mermer Cheesecake

by Yemek Zevki Editör
24 Şubat 2015
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Frambuazlı Mermer Cheesecake
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

60

Malzemeler:

> 1 paket burçak bisküvi

> 120 gram tereyağı (erimiş)

> 110 gram toz şeker

> 1 kase frambuaz

> 250 gram krem peynir (oda ısısında)

> Vanilya

 

 

Süslemek İçin:

> Şeker hamurundan güller

> Frambuaz

Hazırlanışı:

Burçak bisküviyi tereyağıyla karıştırıp küçük muffin kalıplarının dibine kaşık yardımıyla yayın. Frambuazı 1 kaşık şekerle püre haline getirin. Krem peyniri mikserde çırpın. Kabarın peynire toz şekeri ekleyin. Şeker eriyene kadar kabartmaya devam edin. Son olarak içine 1 adet yumurta ekleyip karıştırın. Oluşan karışımı muffin kalıplarına döküp, üzerine hazırladığınız frambuaz püresinden noktalar halinde damlatıp, kürdan yardımıyla mermer görüntüsü vermek için karıştırın. Yarısına kadar su doldurduğunuz pişirme tepsisine yerleştirip 130 derecede 20-25 dakika kadar pişirin. Frambuaz ve güllerle süsleyin 🙂

Tags: Frambuazlı Mermer CheesecakeFrambuazlı Mermer Cheesecake hazırlanışıFrambuazlı Mermer Cheesecake malzemeleriFrambuazlı Mermer Cheesecake tarifi
Previous Post

İstanbul’un Yepyeni Mutfak Sanatları Atölyesi S Akademi Açılıyor

Next Post

Yeni Bitter “DAMAK Gece” Kışkırtıcı Yeni Efsane

Yemek Zevki Editör

Next Post
Yeni Bitter “DAMAK Gece” Kışkırtıcı Yeni Efsane

Yeni Bitter “DAMAK Gece” Kışkırtıcı Yeni Efsane

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki