Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Limonlu Küçük Kekler

by Yemek Zevki Editör
31 Ocak 2015
in Tatlı Tarifleri
473 20
0
Limonlu Küçük Kekler
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

05

Limonlu Küçük Kekler Malzemeler:

> 4 adet yumurta

> 1,5 su bardağı toz şeker

> Yarım su bardağı sıvı yağ

> Yarım su bardağı su

> 2 çorba kaşığı limon suyu

> 2,5 su bardağı un

> 1 paket kabartma tozu

> 1 paket vanilya

> 1 adet limonun rendelenmiş kabuğu

>1 çay bardağı iri çekilmiş badem içi

Üzeri İçin:

> 1 paket krem şanti

> 100 gram labne peyniri

> 1 su bardağı soğuk süt (200 ml)

> 1 adet limonun rendelenmiş kabuğu

Hazırlanışı:

Kremşantiyi rendelenmiş limon kabuğu ve labne peyniri ile birlikte paket üzerinde verilen tarife göre hazırlayın. İsteğe göre gıda boyası ile renklendirin, tekrar karıştırın. Şantiyi kek pişene dek buzdolabında bekletin. Yumurtaları şekerle birlikte mikserde 5 dakika boyunca çırpın. Sıvı yağı, suyu, limon suyunu ekleyin. 1 dakika daha mikserin düşük devrinde çırpın. En son unu, kabartma tozunu, rendelenmiş limon kabuğunu, vanilyayı ve iri çekilmiş tuzsuz badem içini ilave edin. Spatula ile alttan üste doğru karıştırarak tüm malzemeyi birleştirin. Karışımı yağlanmış küçük kek kalıplarına paylaştırın. 170 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Küçük keklerin üzerini süslemek için; Hazırladığınız krem şantiyi sıkma torbasına aktarın. Servis etmeden önce şanti ile süsleyin

Tags: Limonlu Küçük KeklerLimonlu Küçük Kekler HazırlanısıLimonlu Küçük Kekler MalzemelerLimonlu Küçük Kekler Tarifi
Previous Post

Çikolatalı Küçük Kekler

Next Post

Scones

Yemek Zevki Editör

Next Post
Scones

Scones

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki