Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Mercimek Çorbası

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Çorba Tarifleri
483 10
0
Mercimek Çorbası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

21

Mercimek Çorbası Malzemeler:

> 200 gram mercimek > 10 gram un

> 30 gram margarin > 10 gram tuz

> 20 gram kuru soğan > 20 gram havuç

> 20 gram sıvı yağ > 20 gram tereyağı

Mercimek Çorbası Hazırlanışı:

Yağları bir tencereye koyun. Eridikten sonra unu içine dökün. Pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından soğuk su ilave edip karışımı açın. Mercimeği blendarda çekin. Hazırladığınız terbiyeli suyun üzerine süzgeçle süzdürerek boşaltın ve kaynamasını bekleyin.

Tags: Mercimek ÇorbasıMercimek Çorbası HazırlanışıMercimek Çorbası MalzemeleriMercimek Çorbası Tarifi
Previous Post

Pikanlı Kurabiye

Next Post

Metro Toptancı Market’e Game Changers Türkiye Ödülleri’nde büyük onur

Yemek Zevki Editör

Next Post

Metro Toptancı Market’e Game Changers Türkiye Ödülleri’nde büyük onur

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Dünya Mutfağı
    • Yöresel Yemekler
    • Pratik Yemekler
    • Diyet Yemekleri
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki