Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola

Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola

35

Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola Malzemeler:

> 150 gram porçini mantarı

> 100 gram kestane mantarı

> 4 kalem kuzu pirzola

> 1 dal biberiye> 1 dal kekik

> 40 gram tereyağı

> Demi glass sos (hazır)

Porçini ve Kestane Mantarlı Kuzu Pirzola Hazırlanışı:

Mantarları ayıklayıp orta incelikte doğrayın. Tavada tereyağı ile soteleyin. Baharatları ekleyin. Bir kepçe hazır demi glass sosu mantarlara ilave edin. Pirzolaları ızgarada orta derecede pişirin. Mantarlı sos ile servis yapın.

 

OKU ➤  Özbek Marineli Kuzu Pirzola

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir