Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Kahvaltı Keki

by Yemek Zevki Editör
03 Eylül 2014
in Hamur İşi Tarifleri
483 10
0
Kahvaltı Keki
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

5

Malzemeler:

> 3 adet yumurta

> 1 tutam toz şeker > 1 su bardağı zeytinyağı

> 1 çay kaşığı kırmızı toz biber

> 3 su bardağı un > 1 paket kabartma tozu

> 1 su bardağı süt > 50 gram salam

> 1 su bardağı rendelenmiş beyaz peynir

> Birkaç yaprak taze fesleğen

> 1-2 çorba kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin

Hazırlanışı:

Yumurtaları derin bir  karıştırma kabına kırın.  Zeytinyağını, sütü ve toz  şekeri ilave edip mikserle  çırpın. Üzerine unu ve  kabartma tozunu eleyip  tahta bir kaşıkla karıştırın.

Kırmızı toz biberi de  ekleyip karıştırmaya devam  edin. Salamları küçük  küçük doğrayın, fesleğen yapraklarını kıyın. Beyaz  peyniri, dilimlenmiş siyah  zeytinleri, doğradığınız  salamları ve fesleğen  yapraklarını hamura ilave  edin.

Spatula ile alttan  üste doğru havalandırarak  malzemeyi iyice birbirine  yedirin. Küçük kek  kalıplarının içini fırça  yardımı ile yağlayın.  Hamuru kek kalıplarına,  hamur pişerken kabarıp taşmaması için üstten bir  iki parmak boşluk kalacak  şekilde dökün.

Önceden  ısıtılmış 180 dereceye  ayarlı fırında yarım saat  pişirin. Fırından alın, ılık  ılık servis yapın.

Tags: Hamur İşleri
Previous Post

Vegeta İle Kendi Mutfağınızın Şefi Olabilirsiniz

Next Post

Yaş Meyve Sebze Sektörünün Havalı Kutusu!

Yemek Zevki Editör

Next Post

Yaş Meyve Sebze Sektörünün Havalı Kutusu!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki