Ana Sayfa » Haber Turu » Wings For Life World Run Etkinliğinde Barilla Lezzeti

Wings For Life World Run Etkinliğinde Barilla Lezzeti


Dünyanın lider makarna markası Barilla, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak ve hastalıkla ilgili bilinç oluşturmak üzere tüm dünyada aynı anda başlayan ve dünyada 33 farklı noktayla birlikte Alanya’da gerçekleştirilen Wings For Life World Run koşusunda sporseverlerin heyecanına lezzet kattı.

Spor ve sporcu destekçisi olarak bilinen, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, bu yılın en anlamlı ve büyük etkinliklerinden biri olarak tanımlanan, dünyadaki altı kıtada, 14 farklı zaman diliminde ve dört mevsimde aynı anda gerçekleştirilen Wings For Life World Run etkinliğine destek sponsoru oldu. Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara kaynak sağlamak ve hastalıkla ilgili bilinci artırmak üzere bu yıl ilk kez düzenlenen etkinliğe tüm dünyadan yüzbinlerce kişi katıldı,  televizyonlardan ve internetten yapılan canlı yayın milyonlarca kişiye ulaştı.

Dünya çapında büyük ilgi gören etkinliğin Alanya’da gerçekleşen Türkiye ayağına ünlü oyuncular Burcu Kara ve Hande Subaşı, Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, milli sporcu Ahmet Arslan’ın yanı sıra pek çok profesyonel ve amatör sporcu da destek verdi. Ayrıca yarışa tanınmış simaların yanı sıra, maraton koşucuları, triatletler, ultra maraton koşucuları ve her yaştan sporsever büyük ilgi gösterdi. Barilla; 42 farklı ülkeden 2313 kişinin kayıt yaptırdığı Alanya’daki yarışa destek vererek tüm dünyada “en iyi sporcu besini” olarak kabul edilen makarnalarını sporseverlerin beğenisine sundu.

Barilla standını ziyaret eden yarışçılar ve izleyiciler, Barilla’nın özel durum buğdayından üretilen ve leziz soslarla hazırlanmış makarnalarıyla büyük koşunun keyfini lezzetli makarnalar eşliğinde yaşadılar.

OKU ➤  Sonbahar Meyvelerinden Önce Kış Meyveleri Geldi!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir