Ana Sayfa » Haber Turu » Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal

Yılın İnovatif Şirketi: Anavarza Bal


Doğu Akdeniz’de yayınlanan ekonomi gazetesi Refleks’in, ikincisi düzenlenen ‘Lokomotif Ödülleri’ görkemli törenle sahiplerini buldu. Törende inovasyondan ihracata, yılın genç iş adamından genç iş kadınına kadar 12 dalda ödül verildi. Yılın İnovatif şirketi ise Anavarza Bal seçildi.

Doğu Akdeniz bölgesinde 5 ilde yayınlanan, Türkiye’nin ilk ve tek bölgesel ekonomi gazetesi Refleks’in düzenlediği ikinci ‘Lokomotif Ödülleri’ görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gerçekleşen törende inovasyondan ihracata, yılın genç iş adamından genç iş kadınına 12 ayrı dalda ödül verildi.

Adana Sheraton Oteli’nde düzenlenen tören, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekili Fatoş Gürkan, CHP Milletvekili Ümit Özgümüş ve Anavarza Bal Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sezen ile iş dünyasını temsil eden önemli isimlerin katılımı ile renklendi.

CNBC-e Haber Spikeri Benel Hızarcı’nın sunduğu törende, yılın en İnovatif Şirketi seçilen Anavarza Bal’ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sezen, aldıkları ödül ile ilgili şunları söyledi: “Bizi bu ödüle layık gören ve sektörümüzün gelişimi için yaptığımız katkıları takdir eden Refleks gazetesi yönetici-çalışanları ve okuyucularına içten teşekkürlerimizi sunarız. İnovasyon, değişmek, yenilenmek her sektör ve marka için önemlidir. Biz de bu amaçla 2023 yılı hedefimizi şimdiden belirledik; ‘Türkiye’nin bal sektöründe lider markası olmak’ ve ‘dünyada bala dair ne varsa Türkiye’ye ilk kez taşımak’. Bu hedef ile ilgili tüm alt yapımızı gözden geçiyor ve yeni yatırımlar yapıyoruz. Şuan sektöre soluk aldıracak, devrim niteliğindeki toz bal projemizi bu sene piyasaya sunuyoruz. Bu ürünümüz sayesinde aldığımız ödülümüzün bize şans getireceğine inanıyoruz. Yakında Türkiye’de ilk defa Anavarza Toz Bal’ı tüketicilerimize sunacağız ve sektörü bu yeni ürünle baştan şekillendireceğiz.”

OKU ➤  Limonata Teras, Trump Cadde’de Açıldı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir