Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Tavada Sebzeli Palamut Pilaki

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
473 20
1
Tavada Sebzeli Palamut Pilaki
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Tavada Sebzeli Palamut Pilaki

Malzemesi
• 3 adet palamut ;
• 20 adet arpacık soğanı
• 5 diş ince doğranmış sarımsak
• 2 adet halka doğranmış kırmızı biber
• 3 adet halka doğranmış yeşil dolmalık biber
• 1 adet limon
• 6 adet defne yaprağı
• 1 tutam maydanoz
• 3 adet domates
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• Yeteri kadar tuz
• Yeteri kadar zerdeçal
• Yeteri kadar karabiber
• Yeteri kadar kırmızı toz biber
• 1 adet havuç

Tavada Sebzeli Palamut Pilaki Tarifi:
Arpacık soğan, sarımsak ve havuçları geniş bir tavada sıvı yağ
ile soteleyin. Soteledikten sonra 2 su bardağı su koyun ve kaynamaya
bırakın. Palamutları temizleyin ve yuvarlak şekilde doğrayın.
İyice soğuk suyla yıkadıktan sonra, ocakta kaynayan
sosun içine düzgün bir şekilde dizin. Üzerine biberleri, domatesleri,
limonu, defne yaprağını, tuzu ve baharatları da atıp 15
dakika kadar orta ateşte pişirin. Pişirmiş olduğunuz palamut pilakiyi
borcama boşaltın. Üzerine maydanozları iri iri kıyıp, servise
hazır hale getirin.

Tags: Balık
Previous Post

Çilekli Kalp Pasta

Next Post

Meksika Usulü Dana Fajita

Yemek Zevki Editör

Next Post
Meksika Usulü Dana Fajita

Meksika Usulü Dana Fajita

Comments 1

  1. sheren says:
    14 yıl ago

    fd83yeişimm diyor ki:c108aaa benm oğlumda hyatfaa 2 temmuzda 1 yaşına girecek inşallah sizin oğlunuzun doğum gününüde şimdiden kutluyorum..f7

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki