Pazartesi sendromuyla başa çıkmanın en tatlı yolu: Pazar kahvaltılarını Eker Kaymak ile lezzetlendirmekten geçiyor.
Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, kaymağıyla da sofralara lezzet katmaya devam ediyor.
Kahvaltılarda balın, sofralarda tatlının lezzet ikizi olan kaymak taptaze süt tadı, yumuşacık kıvamı ve sanki az önce evde yapılmış hissi veren doğallığı ile kahvaltı ve tatlıların vazgeçilmezi.
Süt yağının yoğunlaştırılması ile elde edilen kaymak, bol proteinli ve kalsiyumlu yapısıyla katı yağlara göre hem daha az kalori hem de daha az yağ içeriyor.
Geleneksel bir Türk tadı olan kaymak, Türkiye’de ilk olarak 1999 yılında, geleneksel lezzetlerin bir numaralı ismi Eker güvencesiyle ambalajlanarak market raflarında satılmaya başlandı. O günden, bugüne değişmeyen lezzeti, kalitesi ile sofraların vazgeçilmezi oldu.