Ana Sayfa » Haber Turu » P.F.Chang’s Hediye Çekleri

P.F.Chang’s Hediye Çekleri


Asya mutfağının lezzet ustası P.F Chang’s, kurumsal müşteriler için hediye çekleri hazırladı. Tek seferde satın alacağınız 500 TL ve üzerindeki hediye çekleri şirketinize de iki kişilik bir yemek kazandıracak.

Asya Mutfağı’nın en lezzetli sunumlarını Türk damak tadı ile buluşturan P.F Chang’s, bu farklı deneyimi müşterilerine ve çözüm ortaklarına yaşatmak isteyen şirketler için hediye çekleri hazırladı. P.F. Chang’s’ın farklı meblalardaki hediye çekleri ile müşterilerinize ve çözüm ortaklarınıza prestijli bir hediye sunabilirsiniz.

Kurumsal toplantılar için Etiler’de bulunan restoranın üst katındaki özel bölümde , Asya ile modern mutfağın harmanlandığı mönülerle, toplantı atmosferini lezzetli dakikalara çevirebilirsiniz.

Hediye çekleri ile müşterilerinize sunacağınız spesiyaller arasında P.F Chang’s’ın sipariş rekorları kıran gözde başlangıcı Dynamite Shrimp, lezzet klasiği Mongolian Beef, çıtır deniz ürünü Salt&Pepper Calamari, yemek sonrasında Tiramisu  ve daha birçok alternatif bulunuyor.

OKU ➤  Bir yılın yorgunluğu 10 günlük tatille atılıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir