Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Dana Haşlama

by Yemek Zevki Editör
25 Ekim 2013
in Et Yemekleri
478 15
0
Dana Haşlama
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0195Malzemeler:
• Yarım kilo kemikli dana eti
• 5-6 adet arpacık soğan
• 2 diş sarımsak
• 1 adet defne yaprağı
• 1 demet maydanoz
• Tuz
• Birkaç adet tane karabiber
• 3 parça brokoli
• 3 adet patates
• 3 adet havuç
• 3 adet dolmalık kırmızıbiber
Hazırlanışı:
Arpacık soğanları ve sarımsakları soyup kıyın. Maydanozları yıkayıp süzün. Dana etlerini kalın tabanlı bir tencereye aktarın. Üzerine soğanı, sarımsakları, irice doğranmış maydanozu, defne yaprağını, tuzu ve tane karabiberi ilave edin. En son üzerini kapatacak şekilde su ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca ateşi kısın. Arada bir suyunu kontrol edip üzerinde biriken köpükleri de delikli bir kevgir yardımı ile temizlemeyi ihmal etmeyin. Patatesleri yıkayıp soyduktan sonra parizyen kaşık yardımı ile patatesten küçük misketler çıkartın. Kalan sebzeleri temizleyip irice doğrayın. Et yumuşamaya başlayınca doğranmış sebzeleri ilave edin. Sebzeler pişince ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Mutfakların En Büyük Yardımcısı: Braun Mq775 Patisserie

Next Post

Pregio Pizza, Anadolu Hisarı’nda İtalyan Lezzetleri Sizlerle Buluşturuyor

Yemek Zevki Editör

Next Post

Pregio Pizza, Anadolu Hisarı’nda İtalyan Lezzetleri Sizlerle Buluşturuyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki