Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kabak Dolmalı Taze Fasulye

by Yemek Zevki Editör
05 Ekim 2013
in Tarifler
473 20
0
Kabak Dolmalı Taze Fasulye
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kabak_dolmali_taze_fasulyeMalzemeler:

1 kilo taze fasulye

2 adet soğan

2 adet orta boy domates

12 adet küçük boy kabak

1 çay bardağı pirinç

1 adet kıyılmış soğan

1 diş sarımsak

Birkaç dal kıyılmış maydanoz ve nane

1 çay bardağı zeytinyağı

Tuz

Hazırlanışı:

Taze fasulyelerin kılçıklarını temizleyip yarım parmak uzunluğunda doğrayın.

2 adet soğanı soyup ay şeklinde doğradıktan sonra tuzla iyice ovun. Tabanı geniş bir tencereye soğanları yayın. Üzerine taze fasulyeleri dizin. Domateslerin de kabuklarını soyduktan sonra küp doğrayın ve fasulyelerin üzerine serpin.

Kabakların uç kısmından kesip içini özenle çıkartın. İç malzemesi için pirinci yıkayıp süzün. Kıyılmış soğanı, ince doğranmış sarımsağı, tuzu ve yeşillikleri ekleyip karıştırın. İç malzemeyi kabakların içine paylaştırın. Kabakların ağzını domates parçaları ile kapatın ve doğranmış domateslerin üzerine yerleştirin. En son olarak zeytinyağını gezdirerek dökün. Kısık ateşte, fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Tags: Ana Yemekler
Previous Post

Porselen Sahanlar İle Bu Sonbahar Kahvaltılar Sıcacık Geçecek

Next Post

Kuru Meyveli Yeşil Zengini Kinoa Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuru Meyveli Yeşil Zengini Kinoa Salatası

Kuru Meyveli Yeşil Zengini Kinoa Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki