Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ramazan ayında Türk mutfağının en gözde lezzetlerinden mantı ile iftar sofralarını şenlendiriyor. Ege’nin has unu, kıymanın en kalitelisi ve Kayseri’nin en leziz tarifi Feast Kayseri Mantı’da bir araya geldi. Size de tam kıvamındaki bu lezzetin keyfini zahmetsizce çıkarmak kaldı.
Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ile Ramazan sofralarını ziyafete dönüştürüyor.
Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayan, Ramazan sofralarında lezzetten taviz vermek istemeyenlerin favorisi Feast Kayseri Mantı için unun hası Ege’den özenle seçildi, kıymanın en kalitelisi ile Kayseri’nin en leziz tarifinde buluştu.
İç Anadolu mutfağının baş tacı olan Kayseri Mantı, Feast’in fabrikasında el değmeden hazırlanıyor, en son teknolojiyle donduruluyor. İster hemen, isterseniz fırınladıktan sonra çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz Feast Kayseri Mantı, Ramazan sofralarınıza geleneksel lezzeti getiriyor. Size ise tam kıvamında bu lezzet dolu sofra için övgüleri kabul etmek kalıyor.