Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Geleneksel Kayseri Mantısı Lezzeti Feast İle İftar Sofranızda!

by Yemek Zevki Editör
05 Temmuz 2013
in Haber Turu
483 10
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ramazan ayında Türk mutfağının en gözde lezzetlerinden mantı ile iftar sofralarını şenlendiriyor. Ege’nin has unu, kıymanın en kalitelisi ve Kayseri’nin en leziz tarifi Feast Kayseri Mantı’da bir araya geldi. Size de tam kıvamındaki bu lezzetin keyfini zahmetsizce çıkarmak kaldı.

Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ile Ramazan sofralarını ziyafete dönüştürüyor.

Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayan, Ramazan sofralarında lezzetten taviz vermek istemeyenlerin favorisi Feast Kayseri Mantı için unun hası Ege’den özenle seçildi, kıymanın en kalitelisi ile Kayseri’nin en leziz tarifinde buluştu.

İç Anadolu mutfağının baş tacı olan Kayseri Mantı, Feast’in fabrikasında el değmeden hazırlanıyor, en son teknolojiyle donduruluyor. İster hemen, isterseniz fırınladıktan sonra çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz Feast Kayseri Mantı, Ramazan sofralarınıza geleneksel lezzeti getiriyor. Size ise tam kıvamında bu lezzet dolu sofra için övgüleri kabul etmek kalıyor.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Porland Bambu Serisi ile Huzur Ve Ferahlığı Sofralara Taşıyor

Next Post

Reyhanlı Soğan Dolması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Reyhanlı Soğan Dolması

Reyhanlı Soğan Dolması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki