Açıldığı günden bu yana hayran kitlesi tarafından büyük ilgi gören Dükkan Steakhouse, yazlık mekanını Suada Club’da meraklılarını bekliyor.
Türkiye’nin en kaliteli et üreticilerinden biri olan Dükkan’ın temelleri 1997 yılında, 2. kuşak besici olan Emre Mermer’in İzmit’te bir besi çiftliği kurmasına dayanıyor. Türkiye’de ilk Steakhouse’u Armutlu’da açan Dükkan, Amerika’da steakhouse’larda kullanılan özel bir et dinlendirme tarzı olan Dry Aging yöntemi ile lezzetlendirdiği etleri, 2007 yılında Steakhouse meraklılarına sunmaya başladı.
Özenle seçilmiş, dinlendirilmiş ve usulüyle pişirilmiş gerçek et lezzetini en keyifli sunumlarla harmanlayan, damaklara şölen, gözlere bayram yaşatan Dükkan Steakhouse’un hamburger köfteleri Dükkan’ın İzmit’teki çiftliğinde doğal şartlarda yetiştirilen ” düve” etinden hazırlanıyor. Bu tarifsiz lezzetin içinde sadece tek çekilmiş %100 kıyma, tuz ve karabiber bulunuyor.
Suada Club Dükkan Steakhouse’un işletmeciliğini, 10 kişilik ekibiyle Ebru Zaban yapıyor. Suada Club Dükkan Steakhouse, 90 kişilik kapasitesiyle, kendinizi rahat hissedeceğiniz, samimi ve enerjik bir atmosfer sunuyor. Yaza uygun iç açıcı tasarımıyla da ilk bakışta insanı etkiliyor.
Afiyetle yiyeceğiniz Cheese Burger, Acı Burger, Dükkan Burger, lezzetlerinin yanı sıra alternatif menüler de sunan Dükkan, öğle ve
akşam saatleri için ayrı keyifler vaat ediyor. Rüzgarın esintisine kapılıp, güneşte bronzlaşmak ve havuzda yüzerken harcadığın enerjiyi, Dükkan Steakhouse lezzetleriyle yeniden kazanmak isteyenler, yazın tadını Suada Club’da çıkarıyor.