Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Narlı ve Nohutlu Et

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Et Yemekleri
473 20
1
Narlı ve Nohutlu Et
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Narlı ve Nohutlu Et

Malzemeler

1 kilo dana kuşbaşı et
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay bardağı nar tanesi
5 gram tereyağı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 diş sarımsak
1 çorba kaşığı ajvar sos (kırmızı biber sos)
5-6 yaprak ıspanak

Narlı ve Nohutlu Et Tarifi;
Soğanı ve sarımsağı kıyıp sıvı yağda kavurun. Etini ekleyip sürekli karıştırarak suyunu çekene dek kavurmaya devam adin. Üzerini geçecek kadar su ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin.
Ispanakları temizleyip birkaç kez yıkadıktan sonra süzün. İrice doğrayın. Ete ıspanağı, nohudu, safranı, nar tanelerini, tereyağını, tuzunu ve bir bardak sıcak suyu ekleyin. Karıştırıp tencerenin kapağını kapatın. Hafif suyunu çekene dek pişirin. Sıcak servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Yeşil Soslu Göbek Salata

Next Post

Kuzu Etli Milföy

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kuzu Etli Milföy

Kuzu Etli Milföy

Comments 1

  1. Jalal says:
    14 yıl ago

    Merhabalar.Yorumun icin teskekürler…Hint cevizini hic kullnmadigini yazmisisin..Yanlis anlasilma olmasin.Hint cevizinden kastim,yani diger bir adida Muskat…Muskati cocuklarim cok kücükken incecik rendeler ve zeytinyagi ile karistirarak karnina sürerdik.Sakinlestirici ve gaz söktürücü bir etkisi var..Mutfakta ise besamel soso muhakkak koyarim..Hatta simdi bu minik cevizler icin piyasada degirmenler satiliyor.Kullanacagin kadar cekiyorsun.Böylece taze kaliyor…Sevgiler

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki