Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Portakallı ve Teksüt Süzme Peynirli Salata

by Yemek Zevki Editör
06 Haziran 2017
in Salata Tarifleri, Tarifler
488 5
0
Portakallı ve Teksüt Süzme Peynirli Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Teksüt’ün Ramazan sofraları için önerdiği tarifler iftara lezzet katarken sahur da ise; gün boyu tokluk ve serinlik vadediyor.

(4 Kişilik)

 

Malzemeler:

2 adet domates

3-4 yaprak marul

1-2 yaprak lolo rosso marul

1 adet portakal

2 yemek kaşığı ay çekirdeği içi

2-3 adet Çengelköy salatalığı

200 gram Teksüt Süzme Peynir

Sosu için:

1 adet portakalın suyu

5 yemek kaşığı sızma zeytinyağı

1 diş sarımsak (havanda ezilmiş)

Tuz, kimyon

Portakallı Ve Teksüt Süzme Peynirli Salata

Hazırlanışı:

Sosu için; Tüm malzemeyi küçük bir kavanozda karıştırın. Sosunuz hazırdır.

Salata malzemesini istediğiniz gibi kesip servis tabağına aktarın. Küp şeklinde kesilmiş Teksüt Süzme Peynirleri üzerine serpin. En son portakallı sosu dökün, ay çekirdeği içini de serpin. Hemen servis yapın.

Tags: Bahar SalatasıÇorbaiftar saatiiftar sofrasıreçelsahurSalataTatlılaryöresel yemekler
Previous Post

Ramazan peynirsiz, peynir ‘Teksüt’süz olmaz..!

Next Post

Naneli Ayran

Yemek Zevki Editör

Next Post
naneli ayran

Naneli Ayran

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki