Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler

Zencefil ve Tavuklu Hindiba

by Yemek Zevki Editör
03 Nisan 2015
in Tarifler
473 20
0
Zencefil ve Tavuklu Hindiba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

hindiba

Zencefil ve Tavuklu Hindiba Malzemeler:
> 2 adet hindiba
> 2 adet taze kök zencefil
> 200 gram tavuk göğüs bonfile
> 1 adet olgun avokado
> 3-4 dal taze kekik
> 50 ml. zeytinyağı
> 50 ml. fındık yağı
> 3-4 damla susam yağı
> 200 ml. yemeklik krema
> 20 gr. çam balı
> Tuz, karabiber
> 3 diş sarımsak

Zencefil ve Tavuklu Hindiba Hazırlanışı:

Tavuk filetoyu zeytinyağı, fındık yağı, tuz, karabiber, sarımsak, taze kekik ve kök zencefilin bir kısmıyla marine edin. Ayrı bir tavada dinlenmiş tavuklara ve hindibalara bir miktar fındık yağı, susam yağı, sarımsak ve taze kekik ekleyerek soteleyin. Yine aynı tavada; sarımsak, yemeklik krema, çam balı, kök zencefil, tuz ve karabiberi pişirerek sıcak bir sos elde edin. Pişen tavukları dilimleyerek hindibanın üzerine ekleyin. Hazırladığınız zencefil ve ballı krema sosla servise sunun

Tags: HindibaHindiba TarifiZencefil ve Tavuklu HindibaZencefil ve Tavuklu Hindiba HazırlanışıZencefil ve Tavuklu Hindiba MalzemelerZencefil ve Tavuklu Hindiba Tarifi
Previous Post

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate

Next Post

Portakallı Mini Kekler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Portakallı  Mini Kekler

Portakallı Mini Kekler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki