Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Waffle Mücver

by Hatice Ünal
14 Haziran 2023
in Tatlı Tarifleri
478 15
0
Waffle Mücver
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Fotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK

(6 Kişilik)

Temel Mücver Malzemesi:

5 adet büyük boy kabak

Yarım demet maydanoz (kıyılmış)

Yarım demet dereotu (kıyılmış)

Yarım demet nane (kıyılmış)

5 adet yumurta

Pul biber, kırmızı toz biber

Tuz, karabiber

1 su bardağı un

Hazırlanışı:

Tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırın.

 Malzemeler:

Temel mücver hamuru (tarife bakınız)

1 çay bardağı zeytinyağı

Sarımsaklı yoğurt (servis için)

Hazırlanışı:

Temel mücver hamurunu geniş bir kapta karıştırın. Waffle makinesini orta-yüksek ayarda ısıtın. 1’er çay kaşığı kadar zeytinyağı döküp waffle’ın yüzeylerini yağlayın. Makine iyice ısınınca 2’şer yemek kaşığı kadarını dökün. Kapağını kapatın. En fazla 4-5 dakikaya kadar mücveriniz pişecektir. Pişirdiğiniz mücverleri açık kalacak (çok fazla yumuşamaması gerekiyor) şekilde servis tabağına aktarın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde pişirin. İsteğe göre sarımsaklı yoğurt sosla birlikte servis yapın.

#wafflemücver #mücver #waffle #kabak #yazsebzeleri #food #yummy #dessert

Previous Post

Reyhanlı Soğan Dolması

Next Post

Yaz Meyveleri Peltesi

Hatice Ünal

Next Post
Yaz Meyveleri Peltesi

Yaz Meyveleri Peltesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki